Showbiz

Reper Surreal otkrio sve detalje saradnje sa Jelenom Karleušom i zašto joj je namenio reči pesme “Mala gori” (FOTO)

881views

Nova pesma “Marihuana” Aleksandra Milića Milija u kojoj gostuju Jelena Karleuša i reper Surreal trenutno je prva u trendu na Youtube kanalu i sa “trona” je skinula Bubu Korelija i Džala Brata. Ova numera obara rekorde i podigla je veliku prašnu i podelila javnost zbog kontroverznog teksta, a svi se pitaju ko je devojka koja gori k’o marihuana, udara kao MMA, mlada, bogata i pretty i njen je ceo city.

Dva meseca su se muzička zvezda Jelena Karleuša, popularni reper Filip Arsenijević, poznatiji Surreal i kompozitor Aleksandar Milić Mili, pripremali za pesmu „Marihuana“, koja nekoliko dana pred Novu godinu ozbiljno preti da postane hit godine. Upravo dok je pisao tekst pesme, Jelenu je Surreal procenio kao najhrabriju među pevačicama koja može da iznese veoma provokativne reči čiji je on tvorac.

Surreal 4.PNG

“Gotivim Karleušu, zato što je kako bih to rekao „fashion kila“, odnosno najsvetskija je među našima. Kada je čula pesmu, rekla je da želi da bude deo toga i čini mi se da se pokazala kao veoma dobra reperka. Iako je zvanično poznata kao strejterka koja ne pije, ne duva, ne puši, dokazala je da je veoma cool sa medicinskom marihuanom. Eto sad smo joj skinuli epitet strejterke”, kaže mladi reper, koji je Jeleni namenio stihove da „mala gori k’o marihuana, da udara kao MMA, da je Nefertiti, da je mlada, bogata i pretty i da je njen ceo city“.

ESTRADNI RAT ZBOG PESME! Mili odgovorio na prozivke Bube Korelija i otkrio kako je došlo do saradnje sa JK (FOTO)

No, ipak ovaj reper koji je svojevremeno priznao da je gajio marihuanu i konzumirao istu, priznaje da ipak postoji jedna devojka koja gori bolje od Jelene Karleuše.

“Istina uverio sam se na snimanju spota da Karleuša gori k’o marihuana, ali postoji samo jedna riba koja gori bolje od nje. To je moja žena, devojka, prijatelj i brat. Nema ona problem sa golim ženama u mojim spotovima, takoreći ne vidi te priti devojčice”, naglašava Surreal i kaže da je tokom četvorogodišnje karijere ostao veran svojoj ideji da kroz pesme provlači sve što je zapravo i preživeo, a pesmu “Marihuana” je kaže napisao za pola sata.