Nightlife

Revijom “Budoar” SUZANA PERIĆ zatvorila manifestaciju “Dani Beograda!”

460views

U Skupstini grada Beograda održana je revija modne dizajnerke Suzane Perić „Boudoir“ (Budoar) kojom je zatvorena manifestacija “Dani Beograda”. Kao i sve prethodne revije ove kreatorke i ovaj događaj izazvo je veliku pažnju javnosti.

Među prisutnima bile su i mnoge ličnosti iz svih sfera javnog života: Ivan Bekjarev sa suprugom Mikicom, Ana Kokić, Milica Dabović, Danijela Karić sa suprugom Ivanom Mileusnićem, Irena Vujović, Ivona Jevtić, dr Nada Macura, Jellena, Sanja Ilić, Dragana Katić, Ivana Stanković, Tamara Bakić i mnogi drugi.

Nova kolekcija za proleće-ljeto pod nazivom „Boudoir“ ističe ljepotu žene. Kolekcijom preovladavaju haljine od najnježnije čipke i svile. Poseban akcenat stavljen je na dobro ukrojena odijela sa detaljima od čipke. Lepršavost i prozračnost kolekciji daju modeli od tila i šljokica, kao i svilene bluze sa mašnama, a sve to izrađeno od najkvalitetnijih tkanina u nežnim pastelnim nijansama. Ženstveni krojevi se kroz „Boudoir“ vraćaju na velika vrata, a modele iz ove kolekcije Suzana Perić prikazaće i u okviru najveće modne manifestacije u Jugoistočnoj Evropi – 12. po redu „Serbia Fashion Weeku“ koji se od 3. do 5. maja održava u Novom Sadu.