Showbiz

ROĐENDAN KAO IZ BAJKE: Zvezda Granda pokazala naslednike

Nekadašnja finalistikinja “Zvezda Granda”, Naida Bešlagić, upriličila je bajkovito slavlje u Kaknju i tim povodom ponosno pokazala svoje naslednike. 
U krugu najužih pevačica i njen suprug Sućko Šabanović organizovali su rođendansku safari žurku kako proslavili Omarov četvrti i Erolov prvi rođendan.rodjendan.jpg

Ponosna mama potrudila se da sve bude u znaku omiljenih životinja njenih naslednika, pa je tako celokupan prostor bio dekorisan u Safari stilu.

rodj.jpg

I slavljeničke torte bile su u znaku afričkih životinja, što je posebno obradovalo njenog mlađeg sina Erola koji je svećicu za prvi rođendan oduvao u društvu starijeg brata.

sin 2.jpg– Dva moja rođendanka, moje ljubavi! Omar & Erol– napisala je ponosno pevačica, nakon čega su čestitke za divan dan počele da se nižu.

Sin 1.jpg

Podsetimo, Naida je sudbonosno “da” izgovorila krajem 2017. godine, a svadbeno veselje upriličila je u Kaknju, nakon čega je i objavila da je u drugom stanju. Kako je imala komplikovanu trudnoću, pevačica je otvoreno govorila o svim poteškoćama koje nosi drugo stanje i porođaj.

Ipak, ni komplikacije u trudnoći nisu je omele da nakon 3 godine ponovo se ostvari u ulozi majke.

– Najbolja odluka u životu je bila ta da postanem majka. Bože, hvala ti što si uslišio moje želje! – napisala je nedavno na društvenim mreža.

n'.jpg

Foto: Instagram