Nightlife

RUMUNI PJEVALI SA NEDOM U JEDAN GLAS! (FOTO+VIDEO)

77views
Ceo Temišvar sjatio se da čuje i vidi Nedu!
Status veoma važne ličnosti u šou biznisu Neda Ukraden stekla je još davnih sedamdesetih, ali njena zvijezda danas sija još sjajnije i još snažnije, kako kod nas tako i kod naših suseda!
U to se naša pop zvezda uveri svaki put kada nastupa u Rumuniji, ovoga puta u Temišvaru, gde je dočekana poput kraljice, i od publike i od organizatora. Publika je sa svojom miljenicom pjevala u jedan glas kako stare, tako i hitove novijeg datuma, a kada je Neda zapjevala “Zora je” u publici je nastala opšta euforija i dugo je skandirano Nedino ime!

– Fenomenalan koncert u prepunom event centru Park Palace u Temišvaru mi je još jednom dokazao koliko divne publike imam u Rumuniji i sa koliko ljubavi i poštovanja me dočekuju i ispraćaju! – rekla nam je Neda.
Pop diva je posle numere “Premalo mi je” koju je izbacila pre mesec dana užurbano krenula sa pripremama za maj mesec kada je očekuje jednočasovni nastup u Las Vegasu na European Music Fest, kada će na velikom muzičkom takmičenju predstaviti muziku Balkana, na bini koju će podijeliti sa Enrikeom Iglesijasom, Patricijom Kaas i mnogim drugim svetskim zvijezdama.