Nightlife

ŠABANOV NASLJEDNIK ODUŠEVIO PUBLIKU: Emir zapjevao Šalićev hit i raspametio Šapčane

432views

Već više od pola godine ceo region žali za Šabanom Šaulićem, a u njegovom rodnom Šapcu u četvrtak uveče održan je koncert u čast pokojnom kralju narodne muzike, na kome su, između ostalih, nastupili i njegova ćerka Ilda i Emir Habibović, koji je i ovim nastupom opravdao status Šaulićevog nasljednika. Pjevači su se okupili na gradskom trgu, na kome su ih dočekale hiljade Šapčana, a u organizaciji Radio televizije Srbije, koja će u petak uveče emitovati koncert u okviru emisije “RTS karavan: Najlepše narodne pesme”.

View this post on Instagram

Sutra u 21h na @rts_predstavlja ! 📺

A post shared by Emir Habibovic (Official) (@emirhabibovicofficial) on

Publika je uživala u izvođenju najvećih hitova Šabana Šaulića, a Emirova interpretacija njegovih pjesama, kao što je “Viđaš li mi staru ljubav”, izazvala je oduševljenje okupljenih, što ne treba da čudi, ako se zna da je sam kralj narodne muzike, među svim mlađim kolegama, upravo Habibovića proglasio svojim nasljednikom. U želji da mu se oduži, Emir je snimio i kaver na kome je nekoliko Šaulićevih pjesama, a publika će imati prilike da ga čuje ove jeseni.

View this post on Instagram

Uspomene ♥️ #sabansaulic 👑

A post shared by Emir Habibovic (Official) (@emirhabibovicofficial) on

1 Comment

  1. Thank you, I have just been looking for info about this subject for a long time and yours is the best I have found out so far. However, what in regards to the conclusion? Are you sure in regards to the supply?

Comments are closed.