Lifestyle

Sanja Kužet otkriva ŠTA JE KORIGOVALA kod plastičnog hirurga!

321views
Svojim provokativnim uzdahom mami uzdahe. Sanja Kužet otkrila je koji dio tijela je “pojačala” posle prvog porođaja, a otkrila je da je moguće da će uraditi još estetskih zahvata, dok će račun za to predati – direktoru “Granda”.

– Zaista sam zadovoljna žena, tako da mi se dopada i kako izgledam. Grudi sam radila posle prvog porođaja i sve je ostalo na meni prirorodno. Rekla sam Saši Popoviću – kada se jednog dana budem fucnula, da ću mu donijeti fakturu da uplati sve što moram da popravim na sebi – kroz osmjeh je rekla voditeljka Sanja Kužet.

Inače, Sanja Kužet svojim provokativnim izgledom mami uzdahe iz emisije u emisiju ovo popularnog takmičenja, te je vidno da izuzetno ulaže u sebe. A atraktivna voditeljka van scene ima puno obaveza, pa je priznala da ni sama ne zna kako se postiže posebno što se ovih dana sa porodicom seli u novi dom. Trenutno je okružena majstorima i vodi računa da u novom prostoru sve bude potaman.

– Ponekad se zapitam kako sve postignem. Dvoje djece, muž, posao, a evo ovih dana se selimo i sa majstorima sam po cijeli dan da bi sve uradili kako treba. Meni odlazak na posao dođe kao relaksacija – iskreno je ispričala Sanja Kužet. Voditeljka je prvo dijete dobila pre deset godina, a drugog sina prije godinu dana iz braka sa Nemanjom Živojinovićem. Na pitanje kako je stariji sin Andrija prihvatio Strahinju, šarmantna voditeljka je u emisiji objasnila: – Ma on njega obožava, po cijeli dan se igra sa njim, vuče ga, nosi po kući, prosto obožava svog malog brata. Stariji je već navikao da me vidi na TV-u i svjestan je mog poziva, a prije neki dan bila sam na TV-u i glava mi je bila u kadru preko cijelog ekrana i mlađi je počeo da vrišti i da skače jer me je prepoznao. Bila sam u čudu da je već reagovao.