Showbiz

Saopštenje Grand produkcije za medije: „Jelena Karleuša obmanula javnost!“

225views

Prva emisija nove sezone omiljenog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, sinoć je krenula, kao i svih prethodnih sezona, pobjednički!

admiral casino

Od samog početka emitovanja emisije, TV Pink pozicionirala se na mjesto ubjedljivo najgledanije televizije uključujući i sve ostale komercijalne emitere, kao i Javni servis.

Na žalost, dobijeni podaci poslužili su pjevačici Jeleni Karleuši, koja je na TV Prva imala prenos solističkog koncerta, da, koristeći se fotošopom izmijeni grafikon, čime je obmanula naciju tvrdeći da je njen nastup na pomenutoj televiziji bio najgledaniji.

U prilog činjenicama dostavljamo grafikone agencije Orion, koja vrši mjerenje trenutne gledanosti, gdje se jasno vidi da su „Zvezde Granda“ ubedljivo najgledanija emisija, te da su sve ostale ostavili daleko iza sebe!

Takođe, jutros je prelimirano stigao grafikon agencije za mjerenje gledanosti AGB Nielsen, na kome se jasno vidi da su „Zvezde Granda“ zabilježile šer od 23, dok je Jelena Karleuša na televiziji Prva ostvarila jedva 5% i, što će sutra, prvog radnog dana, biti i zvanično objavljeno.

Očekujemo od televizije Prva da će reagovati na ovu gnusnu laž, da će postupiti časno i po kodeksu koji nalaže profesija novinara, te da će demantovati navode pjevačice i javnost informisati istinom!

 

Foto: Grand,
Autor: Grand.online