Showbiz

Saša Kapor: “To je bilo strašno! Probudio sam se i nisam vidio ništa!”

623views

Sašu Kapora šokiralo je saznanje da na lijevom oku vidi najprije crne mrlje, a već sljedećeg trenutka ne vidi bukvalno ništa. Pjevač nije ni znao da je dobio neizlečivi glaukom oka.

admiral casino

“Tačno je da imam glaukom oka, ili kako su mi ljekari, objasnili „infarkt oka“. To je bilo strašno! Probudio sam se i nisam vidio ništa! Krenuo sam po ljekarima i dok nismo otkrili o čemu se radi, poludjeli smo od brige. Najprije sam radio CT oka, pa CT orbite oka, pa pošto je na tim snimcima, navodno, sve bilo u redu, tražili su da uradim magnetnu rezonancu glave i magnetnu rezonancu vrata. Tada je ustanovljen i veoma visok očni pritisak, što je, kako sumnjaju ljekari, upravo uzrok zbog kojeg je došlo do tog gubitka vida” – rekao je Saša za Alo i dodao:

“Meni su ljekari rekli da je, usljed tog visokog pritiska, moglo da ode na srce, na glavu ili na oko. U mom slučaju, infarkt je otišao na lijevo oko. Nerv iza oka je dosta stanjen i tada su ljekari konstatovali hronični glaukom. Rekli su mi da je to neizlječivo oboljenje, nikakve operacije niti injekcije u tom slučaju nisu moguće. Imam neke kapi koje stavljam u oko svako jutro i veče, i tako će biti do kraja života. Takođe, moraću da pratim stanje i odlazim na redovne kontrole” – rekao je pjevač.