Showbiz

SAŠIO GA BAJO: Odmah se znalo da će BITI ZVEZDA (VIDEO)

482views
Pobednik osme sezone “Zvezda Granda”, Mirza Selimović, od samog pojavljivanja u takmičenju za kratko vreme postao je miljenik publike koji se danas može pohvaliti uspešnom karijerom.

Slavuj iz Srebrenika nedavno je govorio o tome kako se kao mali stideo da peva u javnosti što je vremenom prebrodio, a na nagovor Milice Pavlović prijavio se najpopularnije takmičenje.

– Pa kad čuješ vanserijski talenat, ako si normalan moraš da reaguješ. Ja sam čula taj talenat i rekla mu ”Ti si lud ako se ne prijaviš za Zvezde Granda”– ispričala je pevačica svojevremeno za naš portal.

S obzirom da tada nijsu bile audicije u Bosni i Hercegovini, Mirza je odlučio da se krene u Šabac gde se predstavio popularnom numerom njegovog kolege i dobrog prijatelja Dženana Lončarevića “Nikome ni reč”.

selmir.png

Mladi Selimović tada je imao dvadeset tri godine, sa frizurom koja podseća na Zdravka Čolića, a kako tvrdi čim je zapevao trema je nestala.

– Imao sam jako veliko uzbuđenje. Nije bila trema, sušila su mi se usta pre izlaska na binu, a kada sam izašao tu sam bio svoj na svom. Mnogima je ok dok nisu na bini, a meni je bilo samo da uzmem mikrofon da pevam- ispričao j epevač u emisiji “Zvezde Granda Specijal”.

Prvu audiciju nekadašnjeg pobednika pogledajte u videu u nastavku.