Lifestyle

Savršeno GUSTE I RAZBARUŠENE OBRVE za samo par minuta

100views
Poslednjih nekoliko godina obične obrve izašle su iz ”mode” te žene sve češće pribegavaju trendu tetoviranja istih najrazličitijim tehnikama.

Priznaćete, obrve jesu ključni deo lica, a kada su lepo oblikovane i iscrtane odgovarajućom olovkom ili senkom, daju licu potpuno drugačiji okvir.

Za one manje smele, koje se ne bi usudile na bilo koju od trajnih tehnika, evo predloga kako da im prirodne obrve izgledaju gušće i lepše.

IMG_8180_Facetune_10-01-2020-17-00-38.jpg

1. Posetite salon

Dopustite stručnom licu da vam napravi odgovarajući oblik obrva. Sigurno će to bolje uraditi od vas, a cena koju ćete platiti je mala za zadovoljsto koje dobijate. Cene se inače kreću od 400 do 800 dinara, a proceduru je dovoljno ponavljati jednom u dva meseca, jer ćete višak dlačica ukloniti sami kod kuće.

2. Pronađite odgovarajuću boju olovke ili senke

U svakoj drogeriji pronaći ćete veliki izbor materijala za iscrtavanje obrva. Konsultujte se sa prodavcem u vezi boje koja se poklapa sa prirodnom bojom vaših dlačica, a kod kuće uvežbajte kako da ih nacrtate da izgledaju što prirodnije.

cosmetics-2116400_1920.jpg

3. Glicerinski sapun

Posednji i najvažniji korak za guste i raščešljanje obrve. Sve što vam treba je čista četkica neke stare maskare i glicerinski sapun.

Nakon što ste blago bez pritiskanja olovke iscrtali vaše obrve, pokvastite čestkicu i protrljajte je o glicerinski sapun, a zatim češljajte obrve ka spoljnoj strani lica, i nežnim potezima na gore.

soaps-1209344_1920.jpg

Foto: Pixabay