Horoskop

SAZNAJTE u kojim OBLASTIMA života ćete imati najviše sreće u 2021.

55views

Astrolog Goca Dragišić otkriva u kojim oblastima života vas očekuje najviše sreće i uspeha u 2021. godini!

Blizanci, Strelci i Ribe– Odmorićete se od prošlih neuspeha i naučićete da sledite svoje instinkte u smislu posla i novca. Prava blagodat biće nagrade za vaš trud i to što ćete moći veštije da izbegnete pogrešan put u 2021. godini.

Lav, Devica i Vaga- Imaćete strpljenje da se posvetite ključnim temama u sferi vašeg obrazovanja, a vaša sjajna memorija pomaže da iskoristite i prenesete znanje. Zanimaće vas nova područja života koja ćete želeti istražiti, čak i ona koja do sada niste otkrili. Potreba za stalnim proširivanjem horizonata biće uveliko povećana i sa ovom energijom ćete položiti i najteže ispite.

132004972_723934404909990_8895395101127860779_n.jpg

Ovan, Rak i Vodolija– Uz pomoć Saturnovih vibracija osetićete mnoge dubine koje možda niste osetili u proteklih godinu dana. Dozvolićete sebi kritiku, raspitaćete se kako biste mogli da napredujete na polju ličnog rasta odgovarajućim tehnikama. Takođe će vam biti lakše da se nosite sa svim unutrašnjim sumnjama i strahovima nego protekle godine, bez obzira šta ih je uzrokovalo. Slušaćete svoje unutrašnje impulse i pokušati da ih rešite u smeru koji vas vodi ka stabilizaciji.

Bikovi, Škorpije i Jarčevi– Dosta vam je ležernosti i loših navika, pa ćete se odlučiti za konkretne promene 2021. godine. Ovog puta nećete trebati previše da se trudite, jer ćete lako biti zadovoljni zdravim navikama.Naučićete nove načine ishrane, tražiti zdrave recepte i pokušati da se hranite organskom ishranom.

Foto: Privatna arhiva

1 Comment

Leave a Response