Showbiz

SEVERINA OBJAVILA PESMU KOJU JE POSVETILA SINU – ‘ROĐENO MOJE’ (VIDEO)

363views

I pre same premijere, pesma je proglašena Severininom najemotivnijom i najljepšom baladom do sada.

”Ti ne poznaješ svijet tako dobro kao ja, kad si mlad vjeruješ svima, a ne znaš kakvih ljudi ima… Iz ovog gnijezda, pile, gdje bi sad? Gledaju me oči tvoje kao preslikane moje…” – stihovi su kojima započinje nova Severinina pesma ‘Rođeno moje’, obavljena na YouTube-u danas tačno u podne.Pesma je među Severininim saradnicima i pre same premijere proglašena njenom najemotivnijom i najlepšom baladom do sada, tim više što sa sobom nosi i posebnu notu – posvećena je njenom sinu Aleksandru.

”Ovo je velika lijepa pjesma u kojoj se može pronaći svaki roditelj i svaki čovjek… Kad mi ju je Miloš poslao, u meni je izazvala erupciju emocija i odmah sam je išla snimiti. Poruka pjesme je bezuvjetna ljubav.” – izjavila je Severina.

Reč je o pesmi koju je ovo leta napisao Severininin dugogodišnji kompozitor Miloš Roganović koji je, između ostalih, napisao pesmu ‘Kao’, ‘Alcatraz’, ‘Grad bez ljudi’, ‘Dobrodošao u klub’, ‘Italiana’, ‘Uzbuna’, ‘Ko me tjero’…

Pesma je snimljena pre mesec dana u Zagrebu, dok je spot sniman u Ljubljani, u režiji Nejca Levstika, ujedno reditelja i Severinine predstojeće turneje ‘The Magic Tour’, na kojoj će pesma ‘Rođeno moje’ imati i svoju premijeru uživo – 23.novembra u Beogradu.