Paparazzo

Shvatili da su pogriješili – Dalila i Dejan žele da se vrate u Zadrugu

292views

Dalila i Dejan Dragojević su pobjegli iz Zadruge, a snimak njihovog bijega imali smo priliku da vidimo. Tamo se vidi da su oni insistirali da izađu, zbog čega je zamalo došlo do fizičkog obračuna sa pripadnicima obezbjeđenja, a na kraju su pobjegli preko kapije i napustili Zadrugu zbog čega je uveče stiglo i pismo Velikog šefa u kuću u kome je saopšteno da su oni diskvalifikovani i da će morati da plate po 50 hiljada eura kazne.

Oni su nakon ovoga navodno pokušali da stupe u kontakt sa čelnicima Pinka jer žele da se vrate u rijaliti kako bi izbjegli plaćanje kazne, a takođe računaju i na honorare od Zadruge jer su taj novac željeli da ulože u vantjelesnu oplodnju.

Tek kada su se strasti smirile, Dragojevići su shvatili šta su uradili. Oni sada žele da pregovaraju jer žele da se vrate u rijaliti. Četiri mjeseca su bili tamo, a sada su izgubili sve što su tamo zaradili za to vrijeme. Već su poslali signale ljudima iz produkcije da su raspoloženi za pregovore, ali za sada nisu dobili nikakve odgovore. Ipak, stav produkcije je da ko god da ne ispoštuje pravila i dogovor sa produkcijom, mora biti kažnjen, pa oni takođe nisu izuzetak” – kaže izvor blizak paru, ali ne isključuje mogućnost da se ipak vrate u Zadrugu.

Nije isključeno da se vrate u rijaliti, ali je vrlo moguće da neko vrijeme neće dobijati honorar. Za sada su oni tamo zaradili 40.000 eura što ne može da pokrije kaznu, ali ako bi još neko vrijeme tamo bili mogli bi da pokriju kaznu, a ako nešto i zarade, bilo bi odlično” – kaže izvor na kraju.