Paparazzo

Skinula se Biljana Sulimanović, pozirala u kupaćem, pa pokazala zanosne obline (FOTO)

152views

Bivša učesnica „Zvezda Granda“ Biljana Sulimanović nikada do sada nije pozirala u izazovnim izdanjima, a sada je riješila da pokaže svima kako izgleda u kupaćem kostimu.

Iako važi za skromnu i povučenu djevojku koja se za karijeru borila glasom, a ne fizičkim izgledaom, može se reći da i ona ima atribute za trku.

Biljana je na društvenim mrežama podijelila nekoliko fotografija sa bazena gdje se vidi njena vitka linija, a njeni pratioci su u komentarima uputili samo pohvale na račun njenog fizičkog izgleda.

biljana sulimanovic kupaciInstagram/bibasulimanović

Podsjetimo, Biljana je 2022. godine preživjela težak period koji je promijenio njen život iz korjena. Naime, doživjela je veliki udarac kada je izgubila bebu, a tada je ispričala šta se dogodilo.

-Moja trudnoća se dosta zakomplikovala i sve se nekako odigralo odjednom. Otišla sam na kontrolu i ljekari su mi rekli da bebi ne kuca srce i da moramo da pratimo šta se dešava. Ljekari su davali sve od sebe, mada su joj šanse da preživi bile svega 5 posto i na kraju smo je jednostavno izgubili. Uputili su nas u GAK, gdje sam obavila još dva dodatna pregleda i utvrdili su da je to to, da za sedam dana moram na abortus. Beba se nije dovoljno razvila, srce je prestalo da joj kuca- rekla je ona tada.

d59310c7eb6a1d7e734bb80b1ec2cdd4c85c9e7f

Inače, pjevačica se nedavno vjerila, a lijepe vijesti obradovale su sve one koji je vole i podržavaju.

 

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: A. Milinković/Grand.online