Paparazzo

SLAVLJE KOD DEDA ĐANIJA: Pevačev sin dobio naslednika i poneo MOĆNO IME(FOTO)

Mlađi sin pevača Radiše Trajkovića Đanija, Marko Trajković, danas je postao tata po prvi put.

Screenshot_20220419-151114_Instagram.jpg

Njegova supruga Minja porodila se u bolnici Dragiša Mišović u Beogradu i na svet donela dečaka, a kako saznajemo, ponosni roditelji sinu su dali moćno muško ime – Lav.

Screenshot_20220419-151218_Instagram.jpg

Ova vest obradovala je sve članove porodice Trajković kod kojih je veselje uveliko počelo. Osim dede, najveseliji je svakako novopečeni tata koji je na društvenim mrežama pokazao da pevajući slavi dolazak naslednika.

“Tri se noći orilo, muško mi se rodilo”, glase stihovi koje je ponosni tata zapevao u kolima, dok mu je majica, po običaju, već iscepana.

Screenshot_20220419-151230_Instagram.jpg

Podsetimo, maleni Lav je drugi Đanijev i Slađin unuk, budući da od starijeg sina Miloša i snajke Nine već imaju unuka Nikolu.

Inače, Marko i Minja venčali su se 16. decembra prošle godine, a ceremonija venčanja obavljena je u zgradi Gradske opštine Savski venac, u krugu najuže porodice, dok su gala veselje zakazali za 13.jun.

– Pripremamo se uveliko za svadbu, naravno da imam tremu ipak ženim sina. Milošu je najlakše da se spremi, muškarci samo obuku odelo, a nama ženama ipak treba vremena. Biće mnogo pevača, Đanijevih kolega, ali ne izdvajam nikog. Volela bih svi da zapevaju, Seka, Saša Matić, Pejović, Lukas, Ceca, Dara Bubamara… Kod svih sam bila – rekla je nedavno Đanijeva supruga Slađa za Svet.

marko trajkovic.jpg

Foto: Printcreen