Showbiz

Šmekerski! Aco Pejović poklonio deset violina i pet violončela svojoj školi (FOTO)

253views
Koliki je Aco Pejović šmeker pokazao je kada je svojoj Muzičkoj školi “Vasa Pavic” u Podgorici donirao 10 violina, pet violončela i 10 pulteva!
IMG-20190607-WA0048.jpgGest zaista vredan ogromnog poštovanja, ali da krenemo redom. Direktorka pomenute Umetničke srednje škole za muziku i balet Zoja Đurović bila je Pejovićeva profesorka tokom njegovog školovanja, a mnogo njegovih prijatelja iz đačke klupe sada rade kao profesori u pomenutoj školi. Shodno tome Aco je imao prilike i da čuje s skojim se sve problemima susreću, a kako je i sam bio učenik iste, nije mnogo razmišljao, nego kupio potrebne instrumente zs talentovane đake. Donacija je uručena dan pre nego je njegova generacija proslavila godišnjicu maturske večeri, u čiji su se organizaciju uključili upravo Aco i njegov kum Nebojpa Mrvaljević.

“Ne bih mnogo govorio o ovoj temi, želeo sam samo da pomognem talentovanim klincima i mojim prijatrljima da novac ne bude kamen spoticanja u njihovom obrazovanju i radu ove fenomenalne škole” rekao nam je Aco, a mi pozivamo sve javne ličnosti da slede primer ovog populatnog pevača i humaniste.