Showbiz

ŠOK: Važi za najseksipilniju pevačicu i glumicu, a vozi se autobusom

78views
Biljana Prokić važi za jednu od najatraktivnijih pevačica i glumica, koja se proslavila učešćem u šouu “Nikad nije kasno”. Iako je postala poznata i veoma uspešna, Biljana se i dalje trudi da živi normalnim životom, zapravo onako kako je i živela pre nego što se proslavila.

biljana prokic.jpg

Verovali ili ne, ova atraktivna glumica i dalje se vozi autobusom, iako ima vozačku.

– Februara1987. sam polozila vozački ispit i to na Fići. Zadnji automobil koji sam imala je bio Alfa Romeo 33. Posle njega sam još neko vreme vozila razne automobile i prestala. Vec odavno više ne vozim, nemam želju. Razloga raznih kojih ne želim da se sećam. Bitno je da sam živa – izjavila je Biljana aludirajući na saobraćajnu nesreću koju je doživela pre 10 godina. 

– Vozim se autobusima, vozovima, javnim prevozima i uopšte ne patim zbog toga. Naravno da nemam ništa protiv vas koji vozite, volite, imate, pa nekad i mene povezete. Sa druge strane, fali mi da obiđem još tri Kontinenta. Nekako mi to bogatstvo više prija. To nešto što zauvek ostaje u oku, srcu i duši. I niko mi ga ne može ni ukrasti, ni oduzeti, uvek je sa mnom i kad krenem, poneću ga…- objasnila je.

ipiccy_image (6).jpg

Foto: Instagram