Nightlife

Spektakularni koncert “Il Divo” u Štark Areni – Nezaboravno muzičko iskustvo koje inspiriše mlade talente

107views
Štark Arena sa ponosom najavljuje dolazak svjetski poznatog benda “Il Divo” u Beograd. Ovaj nezaboravan muzički spektakl će se održati u Štark Areni, 28. oktobra sa početkom u 21 sat. Na koncertu, članovi benda “Il Divo” će obradovati publiku svojim najvećim hitovima, stvarajući magičnu atmosferu u srcu Beograda.
Ovo će biti četvrti put da “Il Divo” posjeti Beograd, što jasno ukazuje na njihovu duboku ljubav prema ovom gradu i publici koja ih srdačno dočekuje iznova. Ova posjeta predstavlja i kraj njihove turneje po Evropi, nakon koje se upućuju ka dalekoj Australiji, što čini ovaj događaj posebnim i nezaboravnim za sve.
Sebastijan Izambard član benda “Il Divo”, izjavio je: “Oduševljeni smo što se ponovo vraćamo u Beograd. Ova publika je zaista posebna i jedva čekamo da podijelimo nezaboravno muzičko iskustvo sa svima vama. Biće to veče za pamćenje.”
Ono što čini ovaj koncert još jedinstvenijim je prisustvo specijalnog gosta pijaniste Stefana Đokovića. Stefan će na spektakularnoj bini izvesti klasični klavirski program, u posebnim aranžmanima sa orkestrom koji će pratiti i globalno popularni bend “Il Divo”. Ovaj spoj klasične muzike i savremenih pop hitova donosi nešto sasvim novo i uzbudljivo, čime će “Il Divo” koncert u Beogradu ostaviti neizbrisiv utisak na sve posjetioce.
Jedan od ključnih ciljeva ovog događaja jeste promocija muzičkog obrazovanja i podrška mladim talentima. Drago nam je da možemo saopštiti da su velike kompanije, donirale značajna sredstva muzičkim školama kako bi omogućile mladim budućim talentima da prisustvuju ovakvom spektaklu. Prva u nizu kompanija koja je podržala ovu inicijativu je BIG FASHION šoping centar, čime su pokazali svoju posvećenost razvoju muzičke kulture i obrazovanja u zajednici.
Svi ljubitelji muzike, kao i vjerni fanovi “Il Divo” benda, pozivaju se da obezbjede svoje ulaznice na vrijeme, s obzirom na veliko interesovanje koje koncert izaziva. Karte su dostupne online ma Ticket.rs , DdTickets i Efinity aplikaciji, kao i na svim prodajnim mjestima Tickets.rs Efinity i blagajnama Štark Arene.
Ne propustite priliku da budete dio ovog izuzetnog muzičkog događaja i uživate u nezaboravnom koncertu “Il Divo” u Štark Areni!