Paparazzo

Srbijanska kreatorka otkrila koga bi da stilizuje

157views

Iako je znamo kao kreatora i muške i ženske garderobe, ali i odličnu dizjanerku za komade namenjene deci, Nela Isaković Gojak tvrdi da je moda jednostavnija nego što se čini u prvi mah. Kreatorka koja je redovan učesnik Nedelja mode kod nas i u okruženju, za čitaoce Grand portala otkriva male tajne modnih stvaralaca.

26773c70-27e3-434e-a98d-ad49f848f4fc.JPG

– Jednostavnost je uvek najbolji izbor, a put do toga je najteži. Dobro, kvalitetno i jednostavno stilizovan muskarac uvek je po meni bolji izbor od nakindjurenog, počupanih obrva i ofarbane kose. Ja sam pristalica tog starog kova, a ne ovog danas sto se plasira, pa stoga sam možda dizajner koji ne prati trendove, izrod. Jednostavnost nas čini kompletnim, ali mi uvek imamo porebu da komplikujemo, kako u životu tako i u modnom smislu. Sa modne scene volela bi da može da sarađuje i stilizuje isključivo ljude koji imaju izraženu ličnost. Jake i ostvarene.

IMG_3733.jpg

– Ne znam sada sa modne scene koliko bi mi neko konkretno bio zanimljiv, ali uvek bih volela da moje modele nosi neko kao sto je npr Novak Đoković. Za naše žene kaže da su modno osvešćene ali da variraju između profesionalizma i amaterizma, velikih želja i malih mogućnosti.

nela.jpg– Naše zene uglavnom umeju da pronadju ono sto im najbolje pristaje i da u svakoj prilici izgledaju sto bolje.

0167ac3a-176d-4aa9-a928-1cd4af7c356a.JPG