Lifestyle

Šta muškarci pomisle kada vide golo žensko tijelo

601views
Šta muškarcima prođe kroz misli kada vide nago žensko tijelo donosi Women’s Health.
Izgledaj cool

Kada se žena skine pred muškarcem njegovi otkucaji srca se ubrzaju, krv se sjuri u prepone, pomuti im se razum pa više ne mogu trezveno razmišljati. Međutim trude se da ostanu cool kako ne bi ostavili utisak kao da nikada prije nisu vidjeli golo žensko tijelo.

Napokon mogu buljiti

Iako se trude u javnosti biti civilizirani i ne buljiti u ženske grudi kad su na sastanku, teretani ili uredu kada se žena skine civilizirano ponašanje njima više nije prioritet. Tada im je dopušteno da bulje i to zaista i rade.

Kako odgoditi orgazam

Poznato je da u toku seksa muškarci imaju veću sposobnost bržeg postizanja orgazma od žena. Oni ne misle da su zbog toga privilegirani već to znači da se puno više moraju truditi i odgoditi vlastito zadovoljstvo da bi zadovoljili ženu.

Šta želi da uradim

Muškarci kažu da se žene ne trebaju plašiti da im kažu šta žele u krevetu. Njima je puno lakše ako ih uputite i date povratnu informaciju. Šapnite im vaše želje na uhu, pomičite im ruke gdje želite da budu i slobodno preuzmite kontrolu.

Baš sam sretnik

Da, muškarci zaista osjećaju zahvalnost kada ženu vide golu.

Zbog čega bi bila nesigurna u sebe

Muškarci uopće ne razumiju zbog čega su žene toliko nesigurne kada je njihov izgled u pitanju. Ako sakrivate grudi rukama, skrivate se ispod posteljine i ne možete se upotpunosti opustiti muškarac će učiniti sve kako biste se osjećali dobro i opušteno.

Čak je i ta mala doza nesamopuzdanja mušakrcima savršeno simpatična, međutim još im je draže kada žena ponosno pokazuje svoju ljepotu.