Horoskop

Šta nam donosi nova 2022 godina….

142views

Numerološka analiza 2022 godinu

Godina 2022 kao broj sadrži tri dvojke, to je ono što je svima uočljivo.

Svi mnogo očekujemo od ove godine, jer negde je lepa sama po sebi, kada pišemo ove brojeve 2022. Ovo je vrlo zanimljivo nama numerolozima.

2022  =   u numerologiji ima posebnu simboliku….

Godina je sama po sebi simbolična i specifična. Samim tim što ima u nizu 3 puta broj 2 .

Broj 2 kroz numerologiju označava  ravnotežu i prilagodljivost, veru i  saradnju , diplomatiju i duhovnost kao i par . Broj takođe predstavlja ljubav, porodicu i partnerstvo .

Ali , imamo i 0 ( nulu ).

Kada vidite broj 0, to znači nultu tačku, ono odakle sve počinje i gde se sve završava. Nula ima moć da pojačava energije, čineći svaki broj moćnijim i uticajnijim…

Biće ovo jedna uzbudljiva i lepa godina .

Ukratko o broju (2)  i o nuli ( 0)  Na samom pecetku kao sto vidite zaista se radi o lepim brojevima.

Lično kada tumacim ovu godinu, zbir je svih ovih dvojki je broj 6. 

Od ove godine očekujte ljubav, ozdravljenje i inovacije. Svi vi koji želite brak i porodicu , opustite se i usmerite se ka tome. 

Već od januara možete očekivati da vam polje ljubavi krene. Ukoliko ste sami, velika je šansa da vam se vrate stare ljubavi. Pa, čak i one davno prežaljene ili zaboravljene. 

Zašto ne ? Vreme je da se volite i ove godine sudbina upravlja sa vama. 

A, vi koji ste dugo zajedno, uplovićete u bračnu luku. Za očekivati je da poraste natalitet ❤

Godina koju kogu nazvati i godinom ozdravljenja . 

Ova godina treba da donese nove lekove, nove sirupe u oblasti medicine. 

Korona je lagano na izmaku .I od maja 2022 očekujem da ćemo živeti punim plućima . 

Moguće da će većina novih firmi i onih koje su se aktivirale poslednjih par godina sve više usmeriti na online rad. 

Godina koja treba da da svakako bolji i lepši život. Biće i finansijska situacija stabilnija. Neke nove firme / poslovi bi mogli da ožive na ovim prostorima. 

2022 je Andjeoska godina . 

Svim čitaocima želim: zdravu, ljubavnu i nasmejanu 2022 .

Vas numerolog

Gordana Dragišić 

3 Comments

  1. Žao mi je što ovo stavljam na internet, ali nemam izbora. Zar nikad nisam vjerovao u ljubavne čarolije ili čarolije dok nisam upoznao tog mađioničara kada sam ove godine posjetio svog prijatelja u ukrajini na poslovnom summitu. Susrećem čovjeka po imenu dr. ALABA bio je stvarno moćan, i mogao je pomoći s čarolijama koje bi vratile izgubljene, ljubavnike i magični novac, magiju ili magiju za dobar posao ili sreću. Sada sam sretan. Svjedočim jer me muškarac za kojeg sam se htjela udati napustio 5 tjedana prije vjenčanja i moj život se okrenuo naglavačke jer je naša veza trajala 3 godine. Jako sam ga voljela, ali njegova majka je bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kada sam sreo ovog mađioničara, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan i sumnjičav, ali sam samo pokušao. I za dva dana, kad sam se vratila u Njemačku, nazvao me prijatelj (sada muž) i došao k meni i ispričala sam se da je sve dogovoreno s njegovom majkom i obitelji i dobila novi razgovor za posao da se udam. Nisam vjerovao jer je dr. ALABA samo pitao moje ime i ime mog prijatelja i sve što sam htjela. Eto, sad smo sretni u braku i čekamo našu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo sretni u braku i čekamo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo sretni u braku i čekamo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegova e-mail adresa je: [email protected] Možete ga kontaktirati i putem WhatsAppa/vibera na ovaj broj +1(425) 477-2744

  2. Sicherlich, ist das Glücksspiel noch bleibt gelegentlich angesehen verboten von einigen Ländern, jedoch in einige, es im
    Grunde ein Weg von bestehende.

Comments are closed.