Lifestyle

Šta oblik prstiju otkriva o vama? Jedni kriju svoj život, drugi su vjerni, a treći…

936views

Svako ima različite ruke i prste različite veličine. Međutim, tipovi prstiju mogu se svrstati u tri velike grupe.

Pogledajte kojoj grupi vi pripadate i šta to govori o vašoj ličnosti:

Tip A

Krijete svoj privatan život kao zmija noge, ali i osjećanja i tajne. Jako je teško nekome da upozna vašu pravu ličnost zbog zida koji ste izgradili oko sebe. Samo vaši pravi prijatelji mogu da vide šta je iza tog zida. Oni znaju da vi imate zlatno srce i jedinstven smisao za humor.

 

Tip B

Jako ste vjerni i nikada nećete ostaviti na cjedilu svoje bližnje. Brzo se zaljubljujete. Nekada se to desi previše brzo kada date srce kao na dlanu, a drugi vas povrijede. Upravo to i stvara probleme sa vašim srcem. Zbog toga se ne osjećate dobro u društvu nepoznatih ljudi. U poslu pak, imate i previše samopouzdanja i kada nešto zacrtate kao cilj ništa vas ne može zaustaviti.

 

Tip C

Vi ste osoba koja reaguje u skladu sa svojim emocijama, a nekada je teško da kontrolišete ta osjećanja. To vas katkad pretvara u otvorenu knjigu, a nekada se ta osjećanja totalno izmaknu vašoj kontroli. Lako se povezujete sa stvarima, ljudima i životinjama, ali nemate problem ni da ostavite sve kada je to potrebno. Uvijek nastojite da zadovoljite druge, ali to čini da ponekad zapostavite sebe.