Paparazzo

Šta se desi u Vegasu, ostaje u Vegasu? Nakon RAZVODA, donela odluku: “SVA SE TRESEM”

292views
Izuzetno uzbuđena zbog nove avanture koja joj sledi Nataša Bekvalac pre nekoliko dana napustila je Srbiju i uputila se na američku turneju gde će provesti čak dve nedelje.

Da je ovo veliki korak u njenog bogatoj karijeri potvrdila je i sama pevačica koja ne krije uzbuđenje zbog predstojećih nastupa, ali i gradova koje će posetiti.

Untitled.png

Svaki slobodan trenutak Bekvalčeva koristi da provede najbolje što može, a za dobru zabavu spremnija je nego ikada te je jedna od prvih stanica u dalekoj zemlji bio Las Vegas koji je poznat po kockarnicama.

– Da okušamo sreću, što da ne, kada je već nemamo u ljubavi- našalila se.

ipiccy_image - 2022-09-07T102126.795.jpg

Koliki utisak je na nju ostavila Amerika, svedoče brojne objave na društvenim mrežama te je samo ponavljala – Isuse daj mi lavlje srce! Samo da ostaneo u komadu, samo da ostanemo u komadu, ponavljaću to!

Luksuzni restorani, hoteli koji ostavljaju bez daha, limuzine i brojne znamenitosti samo su deo onoga u čemu Nataša uživa pored mnogobrojne publike koja je dočekala poput prave zvezde.

ipiccy_image - 2022-09-07T102240.945.jpg

– Sve vam snimam i jedva čekam da vam pokažem i ispričam vam. Sve je drugačije, a nije mi strano, moja štikla voli tempo Amerike. Svaki dan drugi grad, padamo s nogu, umorni i srećni. Ne želim nikada da zaspim- poručila je uzbuđeno.

Ali ne kaže se slučajno “Šta se desi u Vegasu, ostaje u Vegasu”, a to je Nataša potvrdila videom iz svadbene kapele u Vegasu kojim je sve dovela do suza.

– Sva se tresem, da li ću izdržati? Vežite me! Da, da, sutra sam ovde- našalila se pevajući svadbenu pesmu.

ipiccy_image - 2022-09-07T102322.486.jpg

Foto: Instagram