Showbiz

Šta se krije iza kraljevske stolice koju je JK dobila na snimanju “Zvezda Granda”?

Jelena Karleuša navikla je na maštovitost i kreativnost svojih fanova, koji često umeju da budu i ekstremni, kao što je slučaj sa tetoviranjem njenog lika na telu, ali jedna devojka iz Niša otišla je korak dalje i nesvakidašnjim gestom oduševila je na ovonedeljnom snimanju “Zvezda Granda”.

168084035_121218743359882_7550062012488212291_n.jpg

Mila Krstić iz Niša odlučila je da priđe najintrigantnijoj članici žirija i to kako bi joj uručila poklon specijalno dizajniran za nju – kraljevsku stolicu sa njenim inicijalima i likom, što je Jelenu ostavilo gotovo bez teksta.

– Wow, ovo je ludilo- izjavila je nakon što je ugledala stolicu. Međutim, iza ovog unikatnog poklona ne stoji Mila, već njena majka Miroslava Krstić, talentovana šebi šik umetnica i nekadašnja učesnica šoua “Nikad nije kasno”.

ipiccy_image (3).jpg

Za Grand Online Miroslava je ispričala odakle ideja da ovakvu stolicu napravi baš za JK, ali i zašto je umesto nje, poklon uručila njena ćerka.

– Dugo se bavim šebi šikom, a u poslednje vreme najviše radim unikatne stolice, tj od babe pravim devojku (smeh), oblačim ih u novo ruho. Mada šebi šik tehnikom uređujem i druge komade nameštaja, stolove, police, kuhinje, nekako su stolice postale najtraženije i najpopularnije – priča Miroslava i otkriva kako je zapravo došlo do toga da napravi stolicu za Jelenu.

– Moja ćerka je ove nedelje bila podrška svojoj drugarici koja se takmiči u “Zvezdama Granda”, pa je došla na ideju da nešto unikatnom uradim za JK. Nije trebalo da me ubeđuje, odmah sam pristala i bacila se na posao. Ipak je ona žena sa najviše stila na našoj estradi. I mada sam ja malo prerasla muziku koju ona peva, ono što cenim kod nje je inteligencija, njen britki jezik, stav. Volim sposobne žene i zato sam i rešila da joj poklonim svoj rad – ističe umetnica i dodaje:

– U poslednje vreme stolice se prodaju odlično, iako je svaka dugačija, ova za JK je potpuno jedinstvena! I sama je bila oduševljena kada je videla.

ipiccy_image (4).jpgZa ovakvu stolicu trebalo joj je nekoliko sati predanog rada, ali kaže da se i te kako isplatilo. Za samo dva dana postale su pravi hit, te ova umetnica ne može da postigne da odgovori na sve zahteve koji sve više rastu.

-Sada mi svi traže stolicu sa svojim likom, poruka je sve više, ali sama radim i to u stanu, pa često ne mogu da stignem ni da odgovorim na sve. Ipak, jako mi je drago zbog toga i znam da je Jelena doprinela popularnosti šebi šik stolica, zbog čega sam joj veoma zahvalna. I ponosna sam što će ovako unikatna stolica krasiti njen dom – zaključuje Miroslava.

Foto: Privatna arhiva/Instagram