Paparazzo

Stoja bijesna na Anu Bekutu: “Za mene ne postoji! Sve zbog jedne rečenice”

392views

Stoja Novaković ne može očima da gleda svoju koleginicu Anu Bekutu, a kad su se nedavno srele na aerodromu, nisu se ni pogledale, a kamoli javile jedna drugoj.

Naime, njih dvije su zaratile prije skoro tri godine kada je Ana kandidatima u “Zvezdama Granda” rekla da joj se smučila Stojina pjesma “Bela Ciganka”.

Naravno, to je čula i Stoja i tada je izjavila da je Ana ne zanima, niti bilo šta što ona kaže.

Iskreno, ne bih uopšte komentarisala tu gospođu. Ne poznajem je, ne znam ko je ta žena. Imam neki svoj pravac i ona me ne zanima. Ne bih joj se javila ako bih je srela, ona je mrtva za mene. Samim tim ne želim da pričam o dotičnoj gospođi, za koju ne znam ni da li bih je prepoznala na ulici. Ja sam jedna totalno normalna i prirodna osoba. Ponekad se pitam i da li uopšte pripadam tom svijetu. Imam izgrađen život. Kada nemam nastupe, volim da sam kod kuće, posvećena kućnim poslovima, gledanju filmova, sjedeljci sa dugogodišnjim prijateljima. Tada zaista nemam vremena za sređivanje i opuštena sam. Ne viđam se s kolegama i ne pričam im svoje privatne stvari. Dovoljno je što se sretnemo na snimanju, malo proćaskamo i to je to“, rekla je Stoja.

Podsjećamo da su se Ana i Stoja srele nedavno na aerodromu i da je Novakovićeva prošla kao furija pored Bekute, pa je umalo nije zakačila i odgurnula, što dokazuje da se njih dvije još nisu izmirile.