Paparazzo

Šuška se, šuška da je Milica Torodović u vezi sa OVIM poznatim glumcem

279views
Prošle godine kao bomba odjekula je vest da je Milica Todorović raskinula dugogodišnju vezu sa koreografom Milošem Paunovićem, a mesecima nakon toga nagađalo se ko je novi dečko mlade zvezde “Granda”. Milica je, iskusno, ćutala o svom ljubavnom životu, a o novom dečku nije govorila čak ni u šali. Ipak, mediji su došli do informacije da je lepa pevačica već tri meseca u vezi sa poznatim glumcem Petrom Strugarom. 

milica.png

“Milica se opekla kada je veza sa Milošem Paunovićem u pitanju, jer su je mediji tada non-stop provlačili zbog njegove situacije, tj. zbog toga što je ostavio ženu zbog Milice, te se plašila da će njena nova veza sa Petrom trpeti veliki pritisak, ako izađe u javnost – kaže izvor blizak pevačici, a prenosi Telegraf.

Izvor takođe navodi da su Milica i Petar jako zaljubljeni i da se iz “aviona” vidi koliko se obožavaju, ali i da se pevačici nedavno omakla zajednička fotografija koju je objavila na Instagramu. Nakon toga, pevačica je istakla da je reč samo o druženju, ali je komentarisanjem njegovih fotografija na Instagramu samo pogrejala sumnje da izmešu njih postoji nešto više od toga.

petar i milica.jpg