Paparazzo

Svi znate za GRAND SHOW, ali ova emisija se nije na početku tako zvala

90views
Emisija Grand show prvi put je emitovana 3. decembra 1998. godine i upravo ovaj datum smatra se rođendanom danas najveće produkcijske kuće. Međutim, retko ko se seća prvobitnog naziva nekada najpopularnije emisije.

dragana katic.jpg

Gostujući u emisiji Zvezde Granda Specijal, voditeljka Dragana Katić se prisetila svojih početaka u Grandu i otkila kako je sa Predragom Živkvovićem Tozovcem otvorila tada prvu emisiju Grand produkcije. 

– Tozovac i ja smo 1998. godine otvorili emisiju Zvezdano nebo. Kasnije je Saša Popović tražio neko zvučnije ime za emisiju i brzo je preimenovao u Grand show. Sa nama je bio orkestar Mikice Kurtovića, a kasnije nam se pridružio i orkestar Bokija Miloševića   ispričala je voditeljka koja je deo Grandovog jata od samog starta.

dragana k.jpg

Takođe malo ko zna i da je zahvaljujući novinarki Zorici Kondić i našem dugogodišnjem fotografu Zoranu Kuzmanoviću Munji Dragana dobila posao u Grandu.

Naime, na njihov predlog osnivač produkcije Saša Popović je pozvao Katićku na razgovor i tada se desio transfer godine, kada je sa RTB televizije prešla u novootvorenu produkcijsku kuću

Tačno 32 godine Dragana je zaštitno lice Grand produkcije, a osim Grand show-a, vodila je i Grand paradu, Zvezde Granda, a danas je voditeljka emisija Halo, halo i Nikad nije kasno.

_MG_5531_ok.jpg

Izvor: Grand.Online

1 Comment

  1. Very good written post. It will be helpful to everyone who employess it, as well as me. Keep up the good work – can’r wait to read more posts.

Comments are closed.