Showbiz

Tajni sastanak Halida Bešlića, Željka Joksimovića i Nene Belana u Ljubljani

1.5Kviews

Bili su spremni na razgovor, no ne i na otkrivanje detalja šta zaista njih trojica zajedno rade u slovenskoj metropoli, jer sumnjamo da su slučajno sreli baš tamo

 Bilo je to ugodno popodne u šetnji Ljubljanom. Uživali smo u šetnji glavnom slovenskim gradom kada smo odjednom začuli poznate glasove. Okrenuli smo se i ugledali u ćaskanju Halida Bešlića, Nenu Belana i Željka Joksimovića.

Ljudi su im na ulici prilazili, ljubazno su odgovarali ili se fotografirali s obožavateljima, nekima se potpisivali. Nije bilo nikakvih reklama, odnosno plakata koji bi najavljivali koncerte njih trojice, niti zajednički niti solistički. Raspitivali smo se i kod Ljubljančana znaju li oni o čemu je riječ, no nisu imali pojma šta Bešlić, Belan i Joksimović zajedno rade u Ljubljani.

Bili su spremni na razgovor, no ne i na otkrivanje detalja šta zaista njih trojica zajedno rade u slovenskoj metropoli, jer sumnjamo da su slučajno sreli baš tamo.

– Pa ja sam često u Ljubljani, tu mi je baš lijepo i uvijek volim doći. Sad sam tu s Belanom i Joksimovićem i lijepo se zabavljamo, baš nam je dobro – rekao je Bešlić, bez preciznog odgovora kojim je konkretnim poslom ovaj put bio tamo.

Ništa više sreće nismo imali ni s Belanom. Splitski glazbenik bio je u prepoznatljivom izdanju, osmijeh, sunčane naočale i šešir.

Malo odemo na neki ručak, na kakvo piće i pričamo o svemu. Ugodno se družimo, pa ne moramo nužno uvijek raditi – rekao je Belan. Joksimović kaže kako u Ljubljani i druženju sa starijim kolegama uživa.

– Halida sam znao otprije, a Belana slušao dok sam bio klinac, ipak je nešto stariji od mene. Drago mi je da sam ga imao prilike upoznati, a o poslu ne bih sada pričao – kratak je bio Joksimović. Trojica glazbenika nasmiješeni su otišli do obližnjeg restorana i sve i dalje ostavili u neznanju…