Showbiz

Takmičar Nikad nije kasno rastužio region! Imao je 11 operacija na licu, deca ga zadirkivala, a evo kako se danas nosi sa ožiljcima

431views

Imao je samo 11 godinama kada ga je nemarna dečija igra skoro koštala života. Jovan Momčilović dobro pamti dan kada mu je u rukama eksplodirala kanta benzina, usled čega je po licu dobio opekotine drugog i trećeg stepena.

– Imao sam slomljenu ruku, nogu, čak tri rebra i stravične opekotine po licu – počeo je svoju priču Jovan.

Usledile su operacije na licu, čak 11! Neke su bile uspešne, a neke je morao i da izbegne, jer je bio suviše mlad da bi lako podneo oporavak. Kaže da ga je doktor zvao “svileni Jovica” jer je mislio da neće preživeti. Međutim, danas se često šali na svoj račun, a predrasude i komentare okoline zbog fizičkog izgleda odavno je prevazišao.

– Pomirio sam se s tim, ni ne znam da imam ožiljke po licu. Koliko  se samo puta našalim kad odem kod frizera, pa ga pitam da me obrije – šali se takmičar šoua “Nikad nije kasno” koji je od “svilenog Jovice” postao čelični dasa koji svojim glasom topi i najtvrđa srca.

Kakve posledice je ostavila ova stravična nesreća, ali i da li veruje da nije kasno da u poznim godinama započne muzičku karijeru, pogledajte u videu ispod.

Izvor: Grand.Online

1 Comment

Comments are closed.