Showbiz

Tamara Dragić: “Imam 32 godine i nemam bore da to i dokažem’’

52views
Tamara Dragić važi za jednu od atraktivnijih pevačica na našoj sceni. Takođe, poznata je po svom prepoznatljivom i modernom stilu, kako za emisije, tako i svakodnevno. Kad nije na sceni, ona je u kancelariji, pa zbog prirode oba posla pitali smo je kako neguje svoju kožu lica koja je često trpi zbog scenske šminke.
tamara.jpgZa portal Grand online kaže da je svesna mnogih faktora koji nepovoljno utiču na kvalitet kože lica i da je osim nege ključno imati redovan san, kao I da je od izuzetnog značaja dobra hidratacija organizma.

– Najvećim delom dana sam našminkana, a nekoliko puta nedeljno zbog gostovanja u emisijama, moje lice trpi jaku scensku šminku. Upravo zato se trudim da moja koža lica bude dobro očišćena na kraju dana, kao i da su preparati koje koristim kvalitetni – od kreme za lice preko pudera do sredstava za skidanje šminke i čišćenje lica. Ne pribegava invazivnim metodama ni jakim preparatima – kaže Tamara i dodaje da još uvek nije krenula ni sa anti-age tretmanima:

– Iako pojedini stručnaci tvrde da je u tridesetim već uveliko trebalo da sam podvrgavana raznim neinvazivnim tehnikama, ja to što više odlažem jer mi se ne dopada pomisao na igle u mom licu. Uzdam se u dobru genetiku i svakodnevnu negu i dobru hidrataciju. Imam 32 godine ali, baš kao što u reklami kažu, “nemam bore da to i dokažem”.

Foto: Instagram