Paparazzo

Tanja Savić zakazala vjenčanje u Vegasu, isplivali detalji

167views

Pjevačica Tanja Savić već neko vrijeme uživa u ljubavi sa mlađim partnerom Muhamedom Mukijem Bešićem, kojem će uskoro izgovoriti i sudbonosno „da“.

admiral casino

Naime, kako se navodi, oni uveliko planiraju vjenčanje u Las Vegasu, ali su naovodno odlučili da za sada nikome ne govore o svojim planovima.

– Tanja jedva čeka da se razvod od Dušana i zvanično okonča. Ona i Muki su se dogovorili da se vjenčaju u jednoj od onih kapelica u Las Vegasu, poznatoj po tome što je matičar obučen u Elvisa Prislija. S njima će tog dana biti samo kumovi. Tek kad se bude sve završilo, obavjestiće i svoje roditelje o svemu. Golupčići će nakon vjenčanja ostati u Americi, ali Tanja još uvijek nije 100 odsto sigurna da li će se tamo zauvijek i preseliti s djecom ili će to biti na samo nekoliko mjeseci – priča izvor za Kurir pa nastavlja:

– Njih dvoje planiraju i veliku svadbu na proljeće ili ljeto slijedeće godine u Srbiji. Nadaju se da će se do tada sve iskristalisati i da će riješiti problem koji imaju sa svojim roditeljima zbog razlike u godinama i vjeroispovijesti. Tanji je baš teško palo kad je njena majka prije nekoliko dana javno rekla da se protivi njenoj udaji i da joj to ne treba u životu jer ima dvoje djece. Iako je to demantovala više puta i pričala kako se njena majka Živana nikad dosad nije oglašavala u medijima, istina se ne može sakriti, te je sada svima jasan stav njene porodice o svemu. Ona pokušava da bude pozitivna, ali joj nije svejedno kad zna da nema podršku onih koje najviše voli.

Inače, prije nekoliko dana na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome je u prvom planu njen vjerenički prsten.

Tanja, mnogo ti je lijep taj prsten – rekao joj je prijatelj dok ju je snimao.

– Je l’ sija? – upitala je pjevačica.

Au, sija kao Las Vegas. Od koga si to dobila? Aha, to je ovaj gospodin ovdje. E, hajde da nazdravimo pošto smo zakazali svadbu. Nećemo još da otkrivamo kad je datum, živjeli – odgovorio je on.

(Kurir)