Paparazzo

Teške optužbe – Intimne odnose naplaćuje 50 eura na sat, Stanija mu je pronašla PORUKE SA DEČKOM

633views

Asmin Durdžić, koji se našao u centru medijske pažnje zbog toga što ga je bivša partnerka Aneli Ahmić u rijalitiju “Zadruga” optužila za prevaru sa Stanijom Dobrojević, sada je iznio šokantne tvrdnje o Marku Markoviću, bivšem dečku starlete.

– Prosio je pare od žene koja sjedi u invalidskim kolicima. Nije imao 2 eura za autobus iz Novog Sada do Rume kad je odlazio kod Stanije, a ovamo priča da je radio kao fitnes trener. Lagao je Staniju da ide da radi nešto, a uzimao je od te žene po 100 ili 200 eura, sve zavisi kako kad. Ona je bila njegov fan i u pitaju je starija žena. Čak i znam ko je ta žena, ali ne smijem javno da objavim. Živi kod mame i tate, ljudi pošteno rade i bore se, a on i brat sve uzimaju od njih. Ima 30 godine, a uzima pare od oca – sramota! Čim se upozna sa nekom djevojkom, hoće odmah da se useli kod nje.

– Znam da se Marko bavi prostitucijom, ali ne spava sa ženama nego sa muškarcima. Košta 50 eura sat vremena. U Berlinu je dobio 300 eura za tri sata. Imao je intimne odnose sa čovjekom iz Poljske u Berlinu. Kada je sa ženama u vezi, to mu je samo maska. Stanija ga je ostavila zbog toga, ali nije htjela u javnosti loše da priča o njemu. Krila je to u sebi, zgadio joj se, našla mu je intimne poruke sa dečkom – tvrdi Asmin Durdžić za Blic.

 

FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, MILAN ILIĆ / RINGIER