Showbiz

Tijana Dapčević: “Uopće mi nije jasno glasanje publike na Eurosongu, ali ja sam ponosna na svoju sestru

160views

Makedonska pop pjevačica Tamara Todevska jučer je oduševila svijet svojim nastupom u Tel Avivu koji joj je donio 8. poziciju na Eurosongu, što je historijski rezultat za Sjevernu Makedoniju na ovom takmičenju. U povodu njenog fenomenalnog nastupa oglasila se i Tijana Dapčević, njena starija sestra.

“Jako sam ponosna na sestru koja je doživjela uspjeh i Makedoniji donijela 8. mjesto prvi put u historiji. Od kada je Makedonija nezavisna nije se desilo da ima tako dobar plasman. Do samog kraja je bila prva i onda se desio taj momenat glasanja publike koji mi uopće nije jasan, ali nema veze”, kazala je Tijana Dapčević za srbijanski Blic.

Ova muzičarka je također dodala kako je Tamara Todevska bila na visini zadatka i da je bila maestralna svih 15 dana koliko je boravila u Tel Avivu. Također je istakla i to da je u ovom trenutku najponosnija sestra na svijetu.

Predstavnica Sjeverne Makedonije se tokom glasanja stručnog žirija našla i na 2. poziciji, ali je u konačnici završila na 8. mjestu i to nakon zbrajanja glasova publike.