Lifestyle

Tužna vijest za fanove serije ”Fazilet i njene kćerke”

4.2kviews
Mediji u Turskoj već neko vrijeme pišu kako je zvijezda serije “Fazilet i njene kćerke” Deniz Baysal, koja je u vezi sa muzičarem Barış Yurtçujem trudna. 

Par još nije demantovao ove vijest, pa se pretpostavlja da su tačne.

Međutim, ono što je rastužilo sve fanove je vijest da lijepa Deniz neće biti dio ekipe u trećoj sezoni serije.

Već su počele priče i da će Deniz zbog trudnoće napustiti voljenu tursku seriju i da, ukoliko bude bilo treće sezone, ona sigurno neće biti dio nje.

Kako prenose turski mediji, popularna glumica je odmah nakon saznanja da je u drugom stanju počela da vrši pritisak na dečka da je zaprosi. Međutim, njemu se ideja braka ni malo ne sviđa jer želi da uživa u  momačkom životu i ne vidi problem u tome da glumica rodi njegovo dijete van braka.

–On nije čovjek koji trpi pritiske. Voljan je da prizna dijete kao svoje, ali brak nije u njegovim planovima. Bar ne za sada. Poludio je kada je Deniz pred novinarima rekla da očekuje prosidbu, a naročito ga je razbjesnilo uplitanje njene porodice u njihov odnos, izjavio je izvor blizak paru.

Mediji čak predviđaju i raskid ovog para, budući da muzičar namjerno zakazuje nastupe kada glumica nema snimanja za seriju.