Nightlife

U Mejdan stiže preko 30 muzičkih zvijezda iz regiona!

1.87Kviews
Povodom obilježavanja 20 godina druženja sa slušaocima, radio Studio D u produkciji kompanije IMPIR Komerc, organizuje veliku zabavu za svoj rođendan. Najveće zvijezde iz regiona zabavljat će sve one koji 29. marta budu prisutni u tuzlanskom Mejdanu i zajedno sa radijom Studio D proslavljali 20-ti rođendan. 

Kao i prethodnih godina, tradicionalno će se dodijeliti nagrade i priznanja za najveće muzičke zvijezde regiona, odnosno one koji su se naročito istakli u protekloj godini i deceniji, ali će se uručiti i priznanja za životno djelo, koncert godine i mnoge druge kategorije.

Svojim glasanjem putem društvenih mreža, web sajta, ali i kontakt telefonom, publika je izabrala pobjednike svih kategorija i kazala koga želi slušati 29. marta u Tuzli.

Tako će nagrade za životno djelo primiti Neda Ukraden u ženskoj, a Halid Bešlić u muškoj kategoriji.

Svoje oduševljenje priznanjem i dolaskom u Tuzlu nisu krili ni sami pjevači koji su svojim video porukama na društvenim mrežama najavili dolazak i pozvali zaljubljenike njihove muzike da dođu na ovu veliku zabavu.

Svojom energijom i pjesmama publiku će uveseljavati i Mile Kitić koji je proglašen folk pjevačem decenije, Ivana Selakov – dobitnica priznanja za pop pjevačicu godine, Željko Samardžić sa svojim pop albumom godine, a onda i  Lexington kao bend decenije te odmah uz njega i Amadeus bend sa svojim hit singlom godine pod imenom „Virus“.

Rame uz rame, zajedno sa njima naći će se i Dženan Lončarević sa priznanjem pop pjevača godine, ali i Jovan Perišić kao najbolji folk pjevač za prošlu godinu.

Uz njih će publiku zabavljati i mnoge druge velike zvijezde kojesu nagrađeneza hit singl godine, a neki od njih su Amar Gile, Fatmir Sulejmani, Katarina Grujić, Armin Dedić, Davor Badrov, Nikolina Kovač, Adnan Nezirov, Mirza Delić, Mirza Selimović, Stefan Živojinović …

Po svemu sudeći, dvadeseti rodjendan radija Studio D će biti najveća žurka u BiH u ovoj godini!

“Dvadeset godina postojimo. Neki kažu malo, neki kažu puno, a mi kažemo: “Tek smo počeli!” – kažu djelatnici radija Studio D.