Showbiz

U poseti Muharemu Hadroviću: Gde poznati Bosanac najčešće boravi? (VIDEO)

31views
Muharem Hadrović, jedan od polufinalista takmičenja “Zvezde Granda”, dočekao je ekipu Grand.Online portala u svom rodnom Sarajevu i odveo na svoja omiljena mesta.

Kao pravi domaćin, odmah nas je poveo na čuvenu bosansku kafu i otkrio gde ga najčešće možemo sresti.

– Ono što najviše volim u svom Sarajevu je stari grad, ove ulice, najbolje se oseti čar Sarajeva tu. Volim da prošetam sa rajom tu, da popijemo kafu, odemo do vidikovca… To me najviše ispunjava – rekao je takmičar.

muharem.jpg

Tokom naše posete, šetajući ulicom, Muharemu su prilazili obožavatelji da se slikaju i pozdrave sa njim, kao i da mu upute reči podrške. Kandidat ne krije da mu je takmičenje donelo popularnostm, te da si ovakvi susreti sve učestaliji.

Nakon kratke šetnje i najbolje kafe u gradu, takmičar nas je odveo na jedno od najlepših mesta u gradu, Trebevićku žičaru, a kako bi ugođaj bio potpuniji, zapevao nam je pesmu koja je definitivno obeležila njegovo takmičenje, “Sarajevo, ljubavi moja” Kemala Montena.

muharem 1.jpg

– U školi sam stalno pevao “Bosno moja, divna mila” i “S one strane Plive”. To su pesmice u kojima sam ja otkrio da imam talenat za pevanje. Učitelj me prozvao i rekao mi ovu pesmu da naučim, ja sam došao i otpevao, svi su se oduševili! Tada sam dobio dve petice i od tada, ne prestajem pevati – otkrio nam je Hadrović.

Za sam kraj, odveo nas je na sarajevske ćevape koji su zasigurno nezaobilazni u ovom gradu!

Foto: E. Srdić – Izvor: Grand online

Leave a Response