Nightlife

U Republici Srpskoj bit će održani svi ljetni festivali

555views

Organizatori festivala “Run And More Weekend”, “Nektar OK fest”, “Moto fest” i “Fresh Wave” festivala odlučili su da nastave započete pripreme kako bi realizirali najavljene događaje.

Institut za javno zdravstvo RS-a poslao je dopis u kojem stoji da se sva četiri festivala mogu održati tokom jula i augusta uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka koje tada budu na snazi.

Primarni cilj tokom trajanja festivala maksimalna zaštita posjetilaca, učesnika izvođača i članova timova, piše Moja Banja Luka info.

“Nadamo se da će naredne nedjelje biti pozitivne za nas i da ćemo zajedno dočekati stabilizaciju situacije u zemlji, a samim tim uživati u sportsko-muzičkim događajima koji nas očekuju u julu i augustu u RS”, rekao je Goran Ćorić, direktor “Run And More Weekend” festivala.

Termin održavanja ovog događaja je od 3. do 5. jula, a koncept festivala je ostao nepromijenjen.

“Fresh Wave” festival, Održat će se od 6. do 8. augusta na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

“Nektar OK fest”, koji se održava na Tjentištu, bit će prolongiran za august, a tačan datum festivala biće uskoro poznat.

Četvrti festival “Moto fest Banjaluka 2020” će se održati 21. i 22. augusta iako su ljubitelji dvotočkaša navikli da se ovaj skup organizuje mnogo ranije. Na “Moto Festu” nastupiće Nele Karajlić, “Galija”, Kerber, “Bjesovi”, “Love Hunters”, Đorđe David, Ivana Peters te “Daddy Cool”.