Showbiz

U TRENDU Seka Aleksić: OSEĆAM SE DOBRO U SVOJOJ KOŽI! (FOTO)

88views

OSEĆAM SE DOBRO U SVOJOJ KOŽI!

 

Lice

Veoma mi je važna kvalitetna kozmetika koja odgovara mom tipu kože. Lice mi je veoma zahtevno budući da je često pod scenskom šminkom. Trudim se da ga maksimalno odmorim kada nisam na sceni, a pošto volim kada mi je ten tamniji, moju dnevnu šminku čine maskara, rumenilo i sjaj za usne.

Kozmetičar

Dva puta nedeljno radim različite tretmane lica. Koristim maske na biljnoj bazi po preporuci svoje kozmetičarke. Ipak, najvažnije mi je da spavam dovoljno, jer nikakva krema niti šminka ne može stajati na licu koje deluje umorno.

Bore

Ne plašim se bora. Ako me genetika bude poslužila, neću imati većih problema sa borama. Ako ih i bude, naći ćemo način da ih se rešimo (smeh).

Kosa

Volim dugu kosu i to baš ovakvu kakvu sada imam. Bila sam i crnka i plava i brineta, imala i dugu i kratku kosu, ali ova dužina i boja mi najbolje pristaju. Poznato je da volim da eksperimentišem i da čak i esktremne promene umem da iznesem.

Nokti

Nokti u smislu boja i dužina nešto su sa čim sam pre izvesnog vremena počela da eksperimentišem i sada ne mogu da zamislim da mi nokti budu kratki i neupadljivi. Frenč sam davno prevazišla i okrenula sam se efektnijim bojama i upadljivim dužinama. Volim da mi nokti budu pravo malo umetničko delo.

Trendi savet

Od trendova uzimam šta mi odgovara, a neke i sama postavljam. Treba biti svoj i osećati se dobro u svojoj koži. Jer, kada iz vas isijava samopouzdanje, to vas čini neodoljivo privlačnim.