Paparazzo

Uhvatili smo Šejlu Zonić na bazenu i stao nam je dah (VIDEO)

1.5kviews

Nakon trijumfa u „Zvezdama Granda“ i brojnih obaveza poslije pobjede, talentovana Šejla Zonić iz Tuzle spakovala je kofere i zajedno sa suprugom Arminom uputila se na zasluženi odmor.

Pobjednica i njen muž odlučili su da destinacija za prvi odmor bude Zadar gdje pjevačica, kako saznajemo, ima i nekoliko poslovnih obaveza.

sejla zonic na odmoru

Kraći predah od svega što joj se posljednjih devet mjeseci kroz takmičenje izdešavalo, iskoristila je na najbolji mogući način, te je sa prijateljima i suprugom otišla na more.

VERTIKALNO.00 22 08 22.Still003

 

VERTIKALNO.00 21 51 10.Still004
VERTIKALNO.00 21 56 04.Still006

Da joj more u ovom trenutku prija svedoče fotografije kao sa naslovnih strana i video zbog kog možemo možemo da kažemo da joj zavidimo i na pogledu i odmoru koji ima sa prijateljima i suprugom

 

VERTIKALNO.00 21 53 00.Still001

Nakon povratka sa odmora, Šejlu očekuje i snimanje prvenca kojim će početi solo karijeru poslije osvojene titule u najgledanijem takmičenju na Balkanu.

Najveći izazov i fokus poslije pobjede jeste definitivno pronalaženje odgovarajuće prve pjesme koja će obilježiti početak moje solo karijere. Ulažem veliki trud i nadu i cijelim svojim bićem vjerujem da ću vas uskoro iznenaditi jednom predivnom melodijom i pričom od koje će biti satkana moja prva pjesma – poručila je pobjednica „Zvezda Granda“.

Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić/Grand.online