Horoskop

UME SA ŽENAMA: Željko Joksimović je satkan od STRASTI, a evo šta ga očekuje u budućnosti

67views
Željko Joksimović rođen je u znaku Bika sa numerološkom kostalacijom 617. To većini ljudi ne znači mnogo, ali numerološki gledano to znači jedno – sa znakom u Biku i bioritmom broj 2, on je predodređen da radi posao koji voli – da peva.

Ovde se radi o čoveku koji sve može i sve hoće, tvrdi astrolog i numerolog Goca Dragišić.

zeljko joksimovic 1.JPG

Vrlo je zanimljivo to što teško odustaje od svojih ciljeva i što mu mozak radi 200 na sat, kaže Goca.  Kroz život će uvek ići 100 koraka ispred samog sebe. 

Po astro karti vidi se da je jako talentovan i veoma uspešno bi mogao da sarađuje sa muzičarima iz Turske i Grčke. Bilo bi dobro da u tom smeru uskoro i razmišlja.

Ne treba zaboraviti da ovaj pevač ima i svoju televiziju koja uspešno sarađuje i to što pored muzike, sjajno obavlja i direktorski posao. Generalno je ova godina dobra, kako za njega, tako i čitav njegiov tim.

Vrlo je moguće da do sepembra tekuće godine njegova televizija dobije nacionalnu frekvenciju, ali i vernu publiku obraduje i novim muzičkim projektima.

Željko ima jaku intuiciju i sa njome bi trebao da se vodi. Vrlo često njegovi snovi mogu biti “proročki”,pa zasto ih treba osluškivati i tumačiti.

Tekuća godina mu je odlična za posao, a kada je poroduca u pitanju daje se maskimalno, pa će tako biti i ubuduće.

Dobar je otac, suprug, jer je satkan od strasti i ljubavi. Kroz život se i sam uverio da i te kako ume sa žena, pa mislite o tome, misteriozno zaključuje Goca.

zeljko joksimovic 5.jpg

Foto: Privatna arhiva