Showbiz

“UMORILA SAM SE” Pevačica se POVUKLA SA ESTRADE, sada živi potpuno DRUGAČIJI ŽIVOT!

169views
Pevačica Indira Radić vlasnica je brojnih hitova i jedno vreme bila je mega popularna na našoj javnoj sceni, međutim rešila je da se povuče sa estrade i posveti mirnijem načinu života, te je dugo nismo viđali na malim ekranima.

253980354_1039308716923026_8997381074433246611_n.jpg

– Ja sam se od toga valja umorila, godine su iza mene i nastpupa i televizijskih emisija, tako da tražim neki svoj mir i lepo mi je u tome… Nemam šta da kažem, a da pričam neke gluposti koje ne idu uz mene i moje godine nema potrebe, tako da iz tog razloga sam se povukla… Sve što imam da kažem to je kad uradim novu pesmu – rekla je pevačica za “Grand news”, pa otkrila šta je ljudi najčešće pitaju kada je sretnu na ulici:

indira.png

– Zašto me nema na tv-u, gde sam, ja kažem: “Dovoljno me je bilo”. Prosto ni ja sama sa sobom ne mogu, treba mi neki svoj duhovni mir i da pronađem sebe... Kad ste toliko dugo na estradi, kad ste toliko toga doživeli i videli, umorite se i želite da se uvučete u taj neki svoj kutak, da budete jednostavni i obični, da nemate nikakve komplekse i da živite skromno i normalno.

Foto: Instagram