Showbiz

Upoređuju ga sa Lukasom, ali malo ko zna da je čak dve decenije vodio borbu za potomstvo! Danas je pravi primer da NIKAD NIJE KASNO u životu

237views
U selu Guberevci, nadomak Guče ovaj maleni dečak sa fotografije imao je velike snove i rastao je u želji da bude pevačka zvezda. Gledajući kako u njegovom kraju to čine iskusniji muzičari javila mu se želja da i on jednog dana svojim glasom uveseljava ljude i da širi pozitivnu energiju. Zato je sa nepunih 17 godina uzeo mikrofon i odlučio da će pevanje biti njegov jedini životni poziv. I tako je ostalo do dana današnjeg.

zoki sa bakom (vinojla).jpg

Sa orkestrom sa kojim je tada radio bio je deo mnogih veselja u okolini Guče, ali je oduvek želeo više od pevanja tuđih hitova. Zato je u svojim dvadesetim godinama rešio da se preseli za Beograd i da svoju sreću okuša na velikoj muzičkoj sceni. Međutim, iako je snimio par singlova, široj javnosti postao je prepoznatljiv tek na pragu pete decenije.

zoki(peva),svirka,18 god..jpg

Tokom dugogodišnjeg bavljenja muzikom stekao je ogromno kafansko iskustvo, velika prijateljstva sa mnogim zvučnim imenima naše narodne i zabavne muzike, ali Zoran Zoki Vujičić nikad nije želeo da koristi svoje “uticajnije” prijatelje, već se na nagovor svojih prijatelja i porodice prijavio za učešće u šouu “Nikad nije kasno”.

Tokom takmičenja često su ga upoređivali sa Acom Lukasom, sa kojim se inače i privatno druži. Jednom prilikom otkrio je da su se upoznali u kafani i priznao da je poređenje sa folk pevačem postalo sve češće i na njegovim nastupima.

zoki aca lukas.jpg

Zahvaljujući svom talentu uspeo je da stigne do samog finala popularnog takmičenja, u kom je gledaoce i stručni žiri osvojio izvođenjem nezaboravnih hitova narodne muzike. Nakon toga počeo je da živi svoj davnosanjani san. Šou “Nikad nije kasno” doneo mu je popularnost, kontakte sa mnogim muzičkim stručnjacima zahvaljujući kojima je snimio čak dve nove pesme za “Grand produkciju“.

Zoki je dokazao da nikad nije kasno u životu za ostvarenje snova, ali i za proširenje porodice. Tokom takmičenja ispričao je da su nakon prvenca Aleksandra, njegova supruga i on čak 18 godina vodili bitku za potomstvo, a dolazak malenog Aleksandra bio je pravi blaogoslov koji je upotpunio njihov život.

zoki sa sinovima.jpg

Ipak, kad su se najmanje nadali, Zoki je postao tata i po treći put i to u 47- oj godini. Dolazak Vasilija na svet potpuno je promenio pevača, pa je potpunosti promenio svoje životne navike i odlučio da smrša čak 20 kilograma.

“Već sam u nekim zrelijim godinama, tako da moram da vodim računa o svom zdravlju. Moram sebe da čuvam zbog dece. Počeo sam malo da se bavim i sportom, krenuo sam i sa dijetom”, izjavio je nedavno pevač i priznao da ga je užurban način života koštao zdravlja, te da pod hitno mora da povede računa.

i sinovi.jpg

Danas sa svojim naslednicima uživa u životu, živi svoj san dečački san, puni klubove i restorane i od toga solidno zarađuje za život.

zoki vujiic.jpg

Podsetimo se njegovog nastupa iz “Nikad nije kasno”!

Izvor: Grand. online