Paparazzo

UPS Blanka Vlašić saznala na Dnevniku da je muž vara (?)

362views

Kažu da se istina sakriti ne može i da uvijek “ispliva” bilo prije ili kasnije.

Blanka Vlašić, hrvatska sportašica, obožavana zbog svojih skokova u vis i u Bosnih i Hercegovini, vjerovatno trenutno prolazi kroz pravi pakao od kako je njen suprug tokom javljanja uživo u Dnevnik, sasvim slučajno pokazao da se u njegovoj hotelskoj sobi nalazi neka djevojka.

Belgijski sportski novinar Ruben van Gucht (37), inače suprug Blanke Vlašić (40), trenutno je u Njemačkoj gdje izveštava o Europskom fudbalskom prvenstvu. Javio se iz svoje hotelske sobe uživo u emisiju Radio 2 uoči jedne utakmice, a gledaoci su primjetili da se iza njega na krevetu nalaze ženske gole noge. Kada je i sam primijetio da se to vidi na ekranu, pokušao je da ih prekrije šoljicom kafe, ali nije uspio. Od tog momenta snimak se širi društvenim mrežama, a sam Ruben se o ovome nije oglasio, napisao je samo domoljubni pamflet nakon pobjede reprezentacije Belgije u zadnjoj utakmici.

 

Zanimljivo je da su prije samo 10 dana belgijski mediji pisali o Rubenovom privatnom životu, odnosno o odnosu s 31-godišnjom Šarlog Van Loj, književnicom i producentkinjom.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli CHARLIE (@charlottevanlooy)

Ovi mediji navode da su Ruben i Šarlot “bliski”. U navedenom tekstu se spominje da da Blanka živi u Splitu s njihovim 1,5-godišnjim sinom Mondom te piše da se Ruben i Šarlot redovno sastaju, a to novinari zaključuju iz njihovih objava na društvenim mrežama. Istovremeno su boravili na nekoliko lokacija na kojima su se fotografisali.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ruben Van Gucht (@rvangucht)

Kada Rubena pitaju zašto Blanka nije sa njim on kaže da je ona prije svega Hrvatica i da ima obaveza prema svojoj zemlji: “Vaspitanje djeteta zahtjeva puno od čoveeka. A ako to morate raditi u okruženju koje ne poznajete onda je teže,” rekao je, piše Story.hr

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)