Showbiz

Veliki je profesionalac, ali JEDNU STVAR Saša Matić JEDVA PODNOSI: “Priznajem, TEŽAK SAM ZA TO”

Pred sam kraj prošle godine, Saša Matić, publiku je obradovao novim albumom koji se zove “Dva života” i koji su slušaoci željno iščekivali.

Numere se uveliko vrte na svim radio stanicama u regionu, a nije bilo sumnje da će i ovaj album dodati nove hitove na već poduži spisak onih koji su se izdvojili tokom njegove dugogodišnje karijere.

e42d2742c32907a4a92b784d7110ce0de69537b1.jpg

Nakon petogodišnje diskografske paute, počastio je publiku sa čak 15 novih numera.

– Nisam mogao da se odlučim ako bi to bilo 10 pesama šta staviti, a šta ostaviti za sledeće i da ne bih sebe mučio rekao sam neka sve ide na jedan album. Album se obično radi tako što izbaciš jednu, dve pesme. Prošlo je 5 godina od kako nisam snimao i bilo mi je neozbiljno da snimim jednu pesmu i kao to je to, onda ili radimo kako treba ili ne radimo uopšte– rekao je Matić u emisiji “Među nama”.

24488dcfde658aea62a245dcdcc117d45e5db02c.jpg

Svako ko je imao priliku da sarađuje sa Sašom, zna koliki je on profesionalac, ali ni sam ne krije da ima jednu manu kada je jedan aspekt njegovog posla u pitanju.

– Ja sam vrlo težak za snimanje spotova moram da priznam. Kada bi moglo to da se snimi svaki spot za klavirom i malo tu pevaš…Ali ne može, tako da što se mora nije teško. Uradio sam većinu spotova za nove pesme. Mi svi od publike živimo i moramo to da poštujemo. Moramo da im budemo servisni koliko god je to u našoj moći- objasnio je pevač.

c4a1ca19b37e8463c9a7508af187be87b79e883f.jpg

Veliku pažnju izazvao je duet sa Jelenom Rozgom koja mu je inače dobra prijateljica i koji broji preko 7 miliona pregleda. U trenutku kada joj je Matić poslao demo snimak, Rozga je išla na koncert, ali već na prve taktove osetila je emociju i odmah pristala na ovu saradnju.

– Znao sam da je u gužvi i zamolio sam je samo malo da čuje, a ona mi se ubrzo javila i samo je rekla:”Ajmee” – ispričao je Sale.

Foto: Z. K. Munja