Showbiz

Voja i dalje ne prihvata smrt prijatelja: “ON ZA MENE NIJE POKOJNI!”

241views
POLA DECENIJE BEZ GAGE!

11. marta 2016. godine napustio nas je jedan od najvećih bardova srpskog glumišta Dragan Nikolić.

Ovaj poznati glumac bio je omiljen, kako publici, tako i svojim kolegama, ali jedan od njih nikada neće prežaliti njegov prerani odlazak.

9a57a5b41cf9f61c460ed04f153c5627.jpg

Njegov dugogodišnji prijatelj i partner u mnogim filmovima i serijama, Voja Brajović i nakon toliko godina, ne želi da prihvati činjenicu da je glumac preminuo.

– Gagina smrt mi je i dalje nestvarna. Nikada do sada za ovih pet godina, koliko ga nema, nisam rekao “pokojni Gaga Nikolić”, niti ću. On za mene nije pokojni. To što ga fizički više nema smatram kao da je otišao na neki duži put, a ne da je zauvek nestao – naveo je Brajović za Informer.

Ovaj čuveni dvojac Tihi i Prle, nikada nije govorio o rastanku, te Voja i danas ne priznaje da je njihovom prijateljstvu došao kraj.

Tihi I Prle.png

– Nikad s njim nisam razgovarao o nekom kraju, jer kraja za njega nema. Sva moja sećanja u vezi s njim isprepletana su tugom i radošću. Ne mogu da budem tužan što je otišao, nego moram da budem srećan što sam ga poznavao i voleo onoliko koliko je i on mene voleo – istakao je on.

Podsećanja radi, Gaga umro nakon duge i teške bolesti, a sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Foto: Instagram