Nightlife

‘ZA KOGA SE UDATI, KOME ŽIVOT UPROPASTITI!’ Ana Nikolić ovom izjavom o UDAJI dovela sve do SUZA!

160views

Ana Nikolić više neodbacuje da će se možda udati po drugi put..

Pevačica je posle duge pauze nastupila u jednom elitnom beogradskom event centru “The Dream” pa je pred publikom poručila da će baš na tom mestu praviti veliku svadbu ako se ponovo zaljubi.
Nikolićeva se prvi put udala u tajnosti za svog kolegu Rastu, međutim ukoliko dođe do druge svadbe, ona će biti glamurozna i velika i to baš na ovom mestu u Beton hali.

– Rekla sam da se više nikada neću udavati, ali život me je tako često demantovao da više ne govorim “nikad”. Ako se ikada budem opet udavala, mada čisto sumnjam, napraviću svadbu ovde. Za koga se udati, kome život upropastiti – rekla je Nikolićeva.

Ona je u prepunom event centru napravila odličnu atmosferu. Publika je od prve do poslednje pesme igrala i pevala  sa njom, a nju nije  ni pandemija koronavirusa sprečila da bude u dodiru sa ljudima. Dozvolila je svojim obožavateljkama da sednu pored nje na binu dok je izvodila svoj novi hit “Prolazi”. Devojke su grlile pevačicu, snimale su se s njom i uživale u emocijama koje im je prenosila.

Na Aninom nastupu se provodio i košarkas Boban Bobi Marjanović.

Nikolićeva se dva puta presvukla. Prvo je na scenu izašla u glamuroznoj crnoj haljini, dok je drugi blok otpevala u dekoltiranoj žutoj toaleti.

Foto: Nemanja Dedović

1 Comment

Comments are closed.