Showbiz

Zli pevač Lazović sprema NOVU KONTROVERZNU PESMU!

128views
Osim originalnog umetničkog imena, njegovi nastupi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Iako bi neki za njegove performanse rekli da su bizarni, Zli pevač Lazović ima armiju fanova koja ga prati.

Upravo zbog ogromne kreativnosti koju ispoljava na svojim nastupima, publika sa nestrpeljenjem iščekuje svaki novi, a za Grand Online ispričao  je koliko mu teško pada ova situacija i kakvi su mu planovi za budućnost.

– Ja jedva čekam da se susretnem sa narodom jer i mene voli narod i ja volim narod. Teško je za sve moje kolege , ali nadam se da ćemo se do leta vratiti u normalu- bio je iskren pevač.

Zli pevač nije gubio vreme u karantinu i vredno je radio na novoj pesmi koja će uskoro ugledati svetlost dana.

– Nova pesma će uskoro izaći pod nazivom “Car” opet bi trebalo da izazove razne kontroverze i snimićemo, kao i uvek, vrlo zanimljiv spot. Radi se opet kafani, povratku u kafanu, a ja sam poznat kao car kafane– ispričao je Zli.

50107712_967023356840526_7282732154788074931_n.jpg

Zanimalo nas je i da li mu nedostaje Kopaonik sa obzirom na popularnost njegovih nastupa na poznatom skijalištu- Ove godine sam bio samo turistički, iako smo planirali neke dnevne žurke, na kraju je to bilo nemoguće. Jako mi nedostaje Kopaonik, jer ja sam njegov zaštiti znak i baš mi nedostaje.

31 Comments

Leave a Response