zorica brunclik foto ivica stefanovic
Showbiz

Zorica Brunclik sprema najveću rođendansku žurku u regionu

1kviews

Folk zvezda Zorica Brunclik ove godine dočekaće svoj rođendan sa više od 15 hiljada ljudi jer je, samo dan ranije, za 28. jun zakazala svoj spektakularni beogradski koncert na stadionu „Tašmajdan“.


Foto: Ivica Stefanović

Pošto je početak druženja sa publikom zakazan za 21 sat, a Zorica će otpevati sve hitove koji su obeležili njenu skoro pet decenija dugu karijeru, najtiražnija pevačica u istoriji domaće diskografije će nazdraviti u ponoć sa svima koji budu imali sreću da dođu do ulaznica, za koje je još ranije vladalo veliko interesovanje.

–          Iskreno, moram reći da jedva čekam da se družim sa publikom. Kao što svi koji me prate znaju, ovaj koncert je prvi put zakazan još pre više od dve godine ali smo ga zbog pandemijskih mera, ne želeći da ugrozimo bilo koga, pomerali više puta. Sada je konačno došlo vreme da nadoknadimo sve ono što smo izgubili i ja sam spremna da im pevam koliko god budu od mene tražili a spremam i brojna iznenađenja. Organizatori su me obavestili da niko ko je prethodno kupio kartu za bilo koji od termina nije tražio da je vrati, i na toj podršci im zaista dugujem ogromnu zahvalnost. Ovih dana radimo na tome da rešimo tehnički deo kako da sve one budu važeće i za ovaj koncert i o svemu će javnost biti obaveštena. Publika mi sve vreme daje snagu, i ovo će biti moj način da im se odužim i da zajedno napravimo najveću i najluđu rođendansku žurku na ovim prostorima – rekla je Zorica.

https://www.instagram.com/p/CdS7k4-IOyD/