Paparazzo

Zvezdu Granda prevario momak, ona mu oprostila pa je to on opet ponovio

545views

Finalistkinja „Zvezda Granda“ Martina Jozinović šokirala je sve kada je javno priznala da ju je dečko prevario, ali mu je ona prvi put oprostila.

U ispovijesti za Grand pjevačica je otkrila kako je saznala za prevaru, a onda je ispričala kako je uspjela da prebrodi ovu tešku životnu situaciju.

– On je mene već prevario na početku, oprostila sam mu i dala drugu šansu. Tada sam rekla sebi da na svaku slijedeću sitnicu odlazim iz te veze, i tako je bilo – rekla je ona za Grand.

martina jozinovic polazala sestru 2

Iako je tadašnjem partneru oprostila prvu grešku, nije prošlo puno vremena kada su na njenu adresu stigli dokazi o još jednoj prevari.

-Dobila sam dokaz putem screenshot-a, o tome šta je on sve pisao, i samo na osnovu toga, bez konkretnog dokaza sam završila vezu. To me je dugo mučilo, ali sam znala da to nije cijela istina. Smislila sam da to iz njega izvučem “na foru“ i izmislila da sam saznala da je bio sa nekom djevojkom. Tad mi je konačno priznao. Mislim da je to zadnje što možeš učiniti nekome, strašno je prevariti nekoga koga poznaješ, a ne nekoga sa kim dijeliš krevet. Nakon toga mi je bilo jako teško, ali nikad nisam poželjela mu se vratim. Prešao je granicu poslije koje ne mogu više ni da ga pozovem – ispričala je pjevačica.

MARTINA JOZINOVIC ZG SNIMANJE 14092023 FOTO LUKA 66 ok

Martina je priznala da joj je to saznanje teško palo, pa je u prvom momentu imala i zdravstvene probleme.

-Za mene je i namjera da te neko prevari prevara. Ovo što sam ja saznala nije bila konkretna prevara. On je pisao drugarici moje poznanice da izađu, i to je meni bilo dovoljno da završim vezu sa njim – kazala je Martina i otkrila kako je reagovala u trenutku kada je to saznala.

-Dobila sam mučninu, osjećala sam da ću da se razbolim, to je bilo ogromno razočarenje. Dva dana ranije smo pričali o djeci i zajedničkom životu, a onda saznaš nešto tako.

Martina uzima pare 3

Podsjetimo, Martina je nedavno uplovila u novu ljubavnu vezu, a za Grand je otkrila kako je upoznala sadašnjeg dečka.

U vezi sam i nekako sve se sleglo. Iskreno, prošlogodišnje takmičenje i uopšte cijela ta godina bila mi je jako burna tako da mi prija da se sve slegne i da se malo opustim. U tom smislu riječi je sve stvarno dobro za meneEto, upoznali smo se za divno čudo na mojoj svirci. Znamo se već godinu i po, a u vezi smo već šest mjeseci – rekla je ona za Grand.

 

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković/Grand.online