Lifestyle

3 seksualne fantazije koje žene žele isprobati (a neće to priznati)

1.4kviews
advertising banner

Monotoniju u ljubavnom životu izbrisat će malo maštovitosti. Ispunjavanje malih seksualnih fantazija može postati redovna strastvena igra kojoj ćete se radovati.

Nije tajna da žene uglavnom ne vole pričati o svojim seksualnim fantazijama i ne dijele ih često s partnerom. To je potvrdila i jedna  online  anketa u kojoj su žene otkrile omiljene fantazije koje žele isprobati, ali srame se to priznati.

 

 

1. SEKS ISPRED OGLEDALA
Nema osobe koja se barem jednom u životu nije zapitala kako izgleda u trenutku vođenja ljubavi. Upravo je zato ideja seksa ispred ogledala toliko primamljiva. Pogled na partnera uzbudljiv je, ali još uzbudljiviji može biti pogled na strastveno zajedništvo, stoga se ne ustručavajte ispuniti ovu fantaziju.

 

 

2. ULOGA DOMINE Mit o tome kako žene preferiraju biti pasivne u intimnim trenucima treba što prije zaboraviti. Pripadnice ljepšeg spola itekako vole biti dominantne u krevetu, preuzeti inicijativu i kontrolirati svog partnera. Dio je te fantazije i ispunjavanje svih želja koje dame imaju u tom trenutku.

 

 

3. SEKS S POVEZOM NA OČIMA

Povez na očima spriječit će predvidljivost tijekom intimnih trenutaka. Kada ne vidite i ne znate na koji dio vašeg tijela će “sletjeti” poljubac ili dodir vašeg partnera, sva osjetila bude se u intenzivnom iščekivanju.

 

 

 

Izvor:zadovoljna.hr